Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов: Донбас бомбити не можна, потрібні переговори

Неділя, 6 липня 2014, 20:17

Донецьк, як і весь Донбас, бомбити не можна, а потрібно сідати да стіл переговорів і вирішувати конфлікт мирним шляхом.

Таку думку висловив український бізнесмен Рінат Ахметов в ефірі "Событий недели".

"Донецьк бомбити не можна. Донбас бомбити не можна. Не можна руйнувати міста, не можна руйнувати селища, не можна руйнувати інфраструктуру. А найголовніше не можна допустити того, щоб гинули і страждали люди. Донецьк столиця Донбасу, а Донбас це символ праці", - заявив Ахметов.

Відповідаючи на питання, як можна вирішити ситуацію на Сході, Ахметов заявив: "Переговорами, переговорами і ще раз переговорами".

"Іншої дороги немає. І згадаєте мої слова - все одно все закінчиться переговорами, і все закінчиться миром .... Я не хочу, щоб труни з Донбасу поверталися до Західної України, я не хочу щоб труни поверталися в центральну Україну, в інші регіони нашої країни . я не хочу, щоб люди гинули на Донбасі. Тому я завжди закликав, закликаю і буду всіх закликати до миру ", - додав Ахметов.

Також бізнесмен заявив: "Особисто я за щасливий Донбас бачу тільки в єдиній Україні".

"Щасливий Донбас це коли люди мають гідну роботу, гідну зарплату і гідне життя, коли поважають нашу пам'ять, наше право говорити російською мовою, шанують наші свята, поважають наші традиції і поважають наші амбіції", - додав він.

Джерело відео-  Систем Кэпитал Менеджмент (СКМ)

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...