У Донецьку тривають вибухи і залпи з важкої зброї

П'ятниця, 1 серпня 2014, 17:46

Станом на 17.00 обстановка в місті залишається напруженою. У другій половині дня від жителів надходять повідомлення про те, що практично у всіх районах міста чутні звуки вибухів і залпів з важкої зброї.

Про це йдеться в повідомленні Донецької міськради.

Згідно з повідомленням, 1 серпня через артилерійський обстріл Кіровського району і попадання 2-х снарядів на територію підстанції було пошкоджено електрообладнання та знеструмлені шахти ім. Абакумова, Скочинського, Лідіївка, Чекіст (ДП "ДВЕК").

У цей час під землею перебували 147 гірників. Всі вони були благополучно підняті на поверхню, - зазначили у відомстві.

Було відзначено, що завдяки оперативній роботі енергетиків ДТЕК подано резервну напругу на шахти Лідіївка і Скочинського.

Крім того, відновлено електропостачання 5 багатоповерхових будинків у селищі Жовтневий.

Подати напругу на шахту Чекіст поки не вдається, тому що в результаті бойових дій пошкоджено обладнання на обох джерелах електропостачання шахти, - розповіли в міськраді.

Аварійними бригадами ПАТ "Донецькміськгаз" був відновлений надземний газопровід середнього тиску селища шахти "Жовтневий рудник".

О 14.40 фахівці КП "Компанія "Вода Донбасу" завершили ремонтні роботи на водоводі, який було пошкоджено. В даний момент йде його заповнення.

Орієнтовно до 19.00 Кіровський, Петровський, Куйбишевський, Північний і Південний міські водопровідні вузли почнуть подавати воду в звичайному режимі згідно з графіком, - пообіцяли у відомстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування