Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ІС: В тилу у бойовиків низька щільність сил

Вівторок, 12 серпня 2014, 08:13

Минулої доби між силами АТО і бойовиками зафіксовані зіткнення в районах н.п.Донецк, Луганськ, Горлівка, Первомайськ, Іловайськ, в тилу бойовиків спостерігається низька щільність сил.

Про це повідомляє керівник групи Інформаційний опір Дмитро Тимчук.

За його словами, проведені підготовчі заходи для подальших дій у напрямку Шахтарськ-Торез-Сніжне-Красний Луч.

Силами авіації і артилерії нейтралізована частина груп терористів, що висувалися для посилення оборони бойовиків в районі н.п.Шахтерск, Торез і Сніжне. Частина груп бойовиків прибула в ці райони і організовують оборону.

"Під контролем сил АТО знаходиться ділянка траси, що з'єднує Горлівку з силами бойовиків в районі н.п.Ясіноватая-Донецьк. Таким чином, угруповання терористів в районі Горлівки відрізано від "ДНР ", - зазначив Тимчук.

Сили АТО проводять рейдові операції на території, умовно контрольованій терористами. Відзначається низька щільність сил бойовиків в їх "тилах" - вся жива сила і озброєння "ДНР" і "ЛНР" кинуті "на передову".

На звільнених територіях продовжують діяти диверсійні групи терористів. Відзначаються випадки обстрілу блок-постів сил АТО з цивільного автотранспорту, попереджаються спроби диверсій на об'єктах інфраструктури.

Тривають обстріли позицій сил АТО, в тому числі з боку Росії.

Протягом вечора 11 серпня і минулої ночі двічі обстріляні позиції сил АТО з БМ-21 "Град" в районі Вергунських роз'їзду (Луганськ).

Двічі з мінометів і БМ-21 "Град" обстріляні позиції артилерії сил АТО. Втрат немає, пошкоджено 2 од. техніки.

Завдано артилерійський удар по позиціях сил АТО в районі н.п.Успенка.

З мінометів обстріляні позиції силовиків в районі н.п.Андріївка.

Під час повернення з блок-поста в районі н.п.Старобешево з гранатометів РПГ-7 був обстріляний транспорт сил АТО. За попередніми даними, є втрати.

З боку Росії проведено кілька обстрілів позицій сил АТО. Зокрема, з артилерії - по блок посту поблизу н.п.Ільінка, з артилерії - по позиціях в районі н.п.Семенівське, з БМ-21 "Град" - по позиціях поблизу н.п.Степанівка, двічі з артилерії - по позиціях сил АТО в районі Саур-Могили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування