Семенченко: Допомоги під Іловайськом не буде. Нас обдурили

Середа, 27 серпня 2014, 13:47

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко заперечує надання допомоги українським добровольцям під Іловайськом та закликає пікетувати Генштаб в Києві.

Про це він написав на своїй сторінці в "Facebook".

"Чекати більше нічого. Нас вкотре обдурили", - пише комбат.

Семенченко заявляє, що ніякої допомоги сьогодні не буде. Він покладає відповідальність за це на міністра оборони та командувача АТО.

"Немає навіть команди пробиватися до своїх. Зараз, якщо слабкі поки заслони на трасі Кутейникове - Старобешеве затвердіють, з'явиться друга лінія блокади, то це буде братська могила", - написав він.

Семенченко закликав усіх небайдужих прийти в четвер з пікетом під Генеральний штаб, орієнтовно на 10:00. У його дописі зазначається, що у Іловайську 5-й день в оточенні перебувають підрозділи батальйонів "Донбас", "Дніпро", "Свитязь", "Херсон" та "Доброволець".

Також там сказано, що командування цих підрозділів протягом усіх цих 5-ти днів звертається до керівництва АТО з вимогою створити коридор для вивезення тяжкопоранених. 

Як відомо, у середу на брифінгу речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що таку допомогу добровольчим батальйонам під Іловайськом надіслано.

"Допомогу для сил, які знаходяться в Іловайську, доправлено, частину поранених евакуйовано", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News