Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед катастрофою на борту Боїнга не відбулося "нічого надзвичайного" - джерело

Неділя, 3 серпня 2014, 22:57

Попередній аналіз записів з "чорних скриньок" з малайзійського авіалайнера Боінг777 показав, що на борту літака "не відбулося нічого незвичайного" ​​і дозволяє припустити: позаштатної ситуації, яка передувала катастрофі, не було.

Про це пише The New Straits Times

Джерело, близьке до міжнародного розслідування, повідомило виданню, що у почутих розмовах "не було нічого незвичайного"​​.

"Останній голос, який був почутий експертами,  не був голосом пілота. При цьому не було ніяких ознак того, що пілоти бачили або відчували які-небудь ознаки (небезпеки)", - зазначило джерело.

"Це може означати, що все, що відбулося (з Боїнгом), було дуже несподівано", - зазначає видання.

За даними джерела, очікується, що попередні висновки за фактом розшифровки записів з "чорних скриньок" будуть оприлюднені наступного тижня.

Як відомо, 17 липня в Донецькій області зазнав краху пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines "Боїнг-777". За даними авіакомпанії, на борту літака знаходилося 298 осіб: 15 членів екіпажу і 283 пасажири.

На борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець і один громадянин Нової Зеландії.

За даними українських силовиків, літак збили з установки "Бук" терористи, яких забезпечує зброєю Росія.

До розслідування причин катастрофи долучилася комісія, до якої увійшли представники ІКАО, представники Голандії і Малайзії,  а також США.  Окрім того участь у розслідування аварії візьмуть представники ФБР.

Президент Петро Порошенко дав доручення припинити бойові дії у радіусі 40 км довкола місця катастрофи літака та запросити російських експертів до розслідування причин авіакатастрофималазійського лайнера в Донецькій області.

24 липня у Британії фахівці в присутності представників США, Малайзії, Нідерландів, Німеччини та України приступили до зчитування інформаці з чорних скриньок літака Боїнг 777

Разом з тим CBS News з посиланням на експертів повідомило, що дані з "чорних скриньок", знайдених на місці авіакатастрофи Боїнга-777 Малазійських авіаліній, свідчать: фюзеляж літака зазнав численних осколкових уражень внаслідок ракетного вибуху.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування