У Донецьку повідомляють про авіаудар, снарядами зруйновані будинки

Середа, 6 серпня 2014, 10:14

У Донецьку вночі велися бойові дії, зруйновані будинки, загинули мирні жителі, повідомляють про авіаудар.

Про це повідомляє прес-служба Донецької мерії.

За інформацією мерії в районі вулиці Сєченова 40 (Калінінський район) уночі був нанесений авіаудар. У результаті на проїзній частині утворилася воронка діаметром 4 м і глибиною 1,5м.

Осколками бомби ушкоджений газопровід по вулиці Сеченого й автодорога, що веде до асфальтового заводу КП "Дорожнє ремонтно-будівельне управління".

Також є один снаряд, що не розірвався, на місці працюють сапери. Потерпілих серед мирного населення немає.

У прес-центрі АТО "Українській правді" повідомили, що "станом на 7 годин ранку у зведеннях не було повідомлення про виліт бойових літаків".

У той же час на 6 серпня в Донецьку пройшла вкрай неспокійно, на території міста велися активні бойові дії.

Епіцентром виявилися Петровський і Кіровський райони міста.

Снаряд пробив дах п'ятиповерхового будинку по вулиці Текстильників 8, а також залізобетонне перекриття й не розірвався. Жителі будинку в терміновому порядку були евакуйовані. Вранці сапери знешкоджують снаряда. У сусідніх будинках пошкоджено шибки.

По вулиці Текстильників 9а знищена покрівля адміністративного будинку, виникла пожежа, потерпілих немає.

По вулиці Максимиліанівській 21 (приватний сектор) снарядом знищений дах і перекриття, вибиті вікна й дверей. Потерпілих немає.

Приватний будинок по вулиці Чорногорська 40 знищений повністю. Пожежа ліквідована, потерпілих немає.

Приватний будинок по вулиці Чорногорська 42 – знищений дах, вибиті вікна й дверей, пожежею знищені особисті речі й меблі. Потерпілих немає;

Знищене перекриття на гаражі по вулиці Льотчиків 56, виникла пожежа, потерпілих немає, на ринку "Меркурій" по вулиці Петровського 111 б постраждали торговельні точки, по вулиці Льотчиків 39 повністю знищений житловий будинок, у загальноосвітній школі № 97 (вулиця Текстильників 15 б) ушкоджені шибки, зруйнована господарська будівля, ушкоджена покрівля, по вулиці Текстильників ушкоджена котельня й частина теплотраси.

За ніч у Донецьку загинули троє мирні жителів 1 людей по вулиці Літної 5, 1 людей по вулиці Зелений гай 59, 1 людей у Кіровськом районі біля зупинного пункту напроти ринку "Сокіл".

Украънська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування