За добу загинули 18 військових - РНБО

Середа, 6 серпня 2014, 12:39

Кільце оточення навколо позицій російських найманців в районах Стаханова, Алчевська та Луганська стискається, незважаючи на безрезультатні спроби бандитів прорватися з оточення.

Про це розповів на брифінгу в середу речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, за добу загинули 18 українських військових, 54 отримали поранення.

Підрозділи АТО артилерійським обстрілом позицій бойовиків поблизу селища Орлово-Іванівка Шахтарського району знищили 2 установки "Град" терористів та їх екіпажі.

Протягом доби сили АТО 25 разів вступали у вогневий контакт з терористами в районах н.п. Орлова-Іванівка, Кумачове, Шуми, Новоіванівка, Мар’ївка, Красний Яр, Стукалова Балка, Савур-Могила та аеродрому "Луганськ".

Продовжується артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації, зазначають в РНБО.

У вівторок починаючи з 13:55 протягом півтори години було здійснено артилерійський обстріл позицій десантників в районі населеного пункту Дякове. Ще один обстріл відбувся цієї ночі. Українські десантники під перехресним вогнем ворога утримали захоплені позиції.

Також 5 серпня в районі н.п. Красна Талівка Луганської області після розвідувального польоту російського безпілотника над позиціями українських прикордонників, військові РФ протягом чотирьох годин обстрілювали підрозділи Державної прикордонної служби з артилерії та мінометів.

Росіяни вели обстріл зі своєї території, зокрема, з позицій, розташованих в районах сіл Новоруське та Ушаковка.

У прикордонній смузі військові РФ артилерійсько-мінометним вогнем обстріляли позиції сил АТО в районі Степанівки, Амвросіївки, прикордонний пункт пропуску "Успенка", а також прикордонний загін у селі Василівка.

До того ж, з установок "Град", розміщених на території Росії, у вівторок були обстріляні прикордонний пункт пропуску "Дякове" та селище Петропавлівка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News