Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК зареєструвала ще 13 охочих потрапити до Ради

Середа, 10 вересня 2014, 19:56

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 13 кандидатів у депутати Верховної Ради, які балотуються в одномандатних виборчих округах на позачергові парламентські вибори.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні ЦВК в середу.

В окрузі №79 Запорізької області зареєстрована Людмила Тимченко (консультант секретаріату комітету Ради з питань правової політики), в окрузі №184 Херсонська область - Ганна Горкун (заступник директора "Будинок марочних коньяків "Таврія").

В Одеській області зареєстрований Георгій Селянин ( юрист-консультант "С.А.Сервіс") в окрузі №135, Олександр Карпенко (голова правління громадської організації "Я - одесит") і Ігор Лосєв (тимчасово безробітний) - в окрузі №136.

У Харківській області зареєстрований Дмитро Ткаченко (заступник директори "Віктор - ТХ") - в окрузі №171 і Валерій Тесля (приватний підприємець) - в окрузі №181.

Також зареєстровані: в окрузі №62 Житомирської області - Олег Коцюбко (директор "Київське"), в окрузі №148 Полтавської області - Василь Коряк (пенсіонер, член партії "Захисники Батьківщини"), в окрузі №207 Чернігівської області - Володимир Трофименко (адвокат) і Юрій Дячук (тимчасово безробітний), в окрузі №94 Київської області - Юрій Андрушко й в окрузі №102 Кіровоградської області - Віктор Бойко (обидва - тимчасово безробітні).

Всі зареєстровані в середу кандидати балотуються в порядку самовисування.

Усього ЦВК зареєструвала 69 кандидатів у депутати Ради.

Як відомо, позачергові парламентські вибори відбудуться 26 жовтня.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: