Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Міноборони РФ із жартами відмовилися від своїх загиблих на Донбасі військових

П'ятниця, 12 вересня 2014, 14:12

У російському Міноборони знову заявляють, що на території України не загинули російські військові.

Про це повідомляє ИТАР-ТАСС із посиланням на офіційного представника Міноборони РФ Ігоря Конашенкова.

"Пану Лисенку рекомендував би обережніше готувати свої публічні заяви й іноді почитувати українські ЗМІ. Подібну нісенітницю ще 3 вересня українському інформаційному агентству УНІАН озвучила якась Олена Васильєва, що називає себе правозахисницею", - сказав він.

"Таким чином, виходить, що своєю заявою полковник Лисенко мимоволі здав "нелегала" оперативної розвідки українського військового відомства", - сказав він.

"Тепер зрозуміло, чим було продиктоване звільнення 9 вересня начальника головного управління розвідки українського міноборони генерал-полковника Сергія Гмизи, що створив таку унікальну "агентурну мережу", - спробував жартувати  Конашенков.

Він нагадав, що в Міноборони РФ "уже неодноразово звертали увагу на механізм функціонування "інформаційної каруселі", у ході якої фейкові повідомлення за рахунок перецитування спочатку перетворюються в "факти із землі", а потім підхоплюються провідними західними ЗМІ".

"Сьогодні в цій "каруселі" не вистачає тільки останнього елемента. А саме публікації цієї нісенітниці в одному із провідних західних видань. Як видно, чекати залишається недовго", - підсумував він.

Як відомо, в Україні неодноразово були помічені російські військові. Деякі з них були взяті в полон, у тому числі 10 десантників. У Росії заявили, що десантники просто заблудилися, поглибившись на територію Україна на 20 км.

Крім того, відомі факти таємного похорону в Росії військових із Пскова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування