Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі готували теракти під прикриттям "української червоної армії"

Субота, 13 вересня 2014, 16:34

В Одесі у результаті спецоперації затримано трьох членів терористичної групи, які за винагороду в розмірі 50 тис. доларів готували серію резонансних злочинів.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Усі затримані - місцеві мешканці.

"У плани терористів входив, зокрема, теракт у людному місці поруч із центральним офісом однієї з банківських установ, а також вбивства громадських активістів. Відповідальність за теракти, за задумом зловмисників, мала взяти на себе міфічна організація "Українська червона армія", - йдеться у повідомленні.

У членів терористичної групи виявлено та вилучено пакунок із вибуховою речовиною (типу амоналу), 4 споряджених детонатори, 30 запалювачів, колба з речовиною для випарювання гексогену, пістолет "Вальтер", 16 патронів для ПМ, мисливський ніж (тесак), речовини для приготування вибухівки (селітра, серебрін, перекис водню).

Затриманим оголошено підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.258-3 (Створення терористичної групи чи терористичної організації Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування