Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОБСЄ в Україні суттєво збільшить кількість інспекторів та привезе безпілотники

Субота, 13 вересня 2014, 19:54

Місія ОБСЄ  суттєво збільшить чисельність та технічне оснащення для моніторингу і верифікації режиму припинення вогню та доставить найближчим часом в Україну безпілотні літальны апарати. 

Про це домовилися президент України Петро Порошенко та діючий голова ОБСЄ, керівник Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Дідьє Буркхальтер, повідомляє прес-служба президента

"Для дотримання сталого режиму припинення вогню співрозмовники домовилися про суттєве збільшення чисельності та технічного оснащення місії для моніторингу і верифікації. Порошенко дав дозвіл на використання ОБСЄ безпілотних літальних апаратів і Буркхальтер пообіцяв доставити їх в Україну найближчим часом", - йдеться у повідомленні. 

Окрім того для суворого дотримання режиму припинення вогню Буркхальтер пообіцяв направити в Україну більше інспекторів із відповідним досвідом, які займатимуться моніторингом у найпроблемніших місцях.

Згідно з повідомленням, Буркхальтер повідомив про візит в Україну наступного тижня високого Комісара ОБСЄ з питань національних менших Астрід Торс.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...