Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко покритикував Яценюка і пообіцяв показати усі декларації блоку Порошенка

Субота, 13 вересня 2014, 23:00

Якщо політики думатимуть не про парламентську роботу єдиною командою, а про дивіденди наступної президентської кампанії, чергові президентські вибори в Україні можуть і не відбутися.

Про це заявив голова партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко у ході конференції YES, яка відбулася у Києві.

"Я чув, як сьогодні Яценюк пояснив, що він не об’єднався з нами через назву", - зазначив Луценко і заявив, що не вважає таку заяву "серйозною".

Луценко упевнений, що така постановка питання є не підготовкою до парламентської роботи, а підготовкою до майбутньої президентської кампанії.

"Сьогодні готуватися до наступної президентської кампанії безглуздо, оскільки без європейських реформ, здійснених у парламенті, у нас може не бути чергових президентських виборів", - визнав він.

Також він повідомив, що переговори між політсилами "припинилися, бо сторони не порозумілися щодо квот".

"Ми були проти квот, ми були за об’єднання в одну команду кращих. У відповідь ми почули, що треба дати відповідь на питання кількості "наших депутатів" і гарантії майбутньої автономії", - заявив Луценко.

"Ідеологія продовжує цінуватися менше за яскравого лідера. На жаль, і після Майдану особисте місце в списку визначає динаміку і поведінку українського політикуму", - додав він.

За словами Луценка, на з’їзді "Блоку Порошенка" усім демократичним силам Майдану було запропоновано об’єднатися "в одну потужну силу, яка б синхронно діяла в проведенні реформ, маючи єдиний план і єдину команду".

Він заявив, що "консультації не припиняються" і союзники з демократичних сил започаткували процес узгодження кандидатів у мажоритарних округах з тим, щоб до парламенту не змогли потрапити комуністи та регіонали як "п’ята колона".

Разом з тим Луценко заявив, що "Блок Петра Порошенка" опублікує список своїх спонсорів, починаючи з самого президента країни Петра Порошенка.

"Наша пропрезидентська партія повністю покаже всі декларації доходів усіх кандидатів, хоча закон того і не вимагає", - заявив Луценко.

При цьому він уточнив, що Порошенко "фінансово підтримав партію в момент її створення", проте чи буде глава держави робити це в період виборчої кампанії, Луценко не зміг сказати.

Українська правда, "Інтерфакс-Україна"  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування