Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: Людей, забруднених кров'ю, не амністуватимуть

Понеділок, 15 вересня 2014, 23:13

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що люди, які здійснили вбивство не потраплятимуть під закон про амністію.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

"Амністія тих, у кого на руках кров, хто вбивали, - неприйнятна. І ніхто таких людей амністовувати не буде. Саме тому в законі мають бути чітко виписані статті, які не підлягають амністуванню", - вважає Яценюк.

Щодо ж закону про особливий статус Донеччини та Луганщини він сказав: "Завтра треба, щоб парламент розглядав (питання про особливий статус Донбассу та Луганщини). І треба побачити остаточну редакцію цього законопроекту".

"Що має бути основним питанням в цьому законопроекті – територіальна цілісність і суверенітет, і дія українського права і української конституції на всій території Української держави має бути беззаперечною", - додав він. 

Як відомо, президент Петро Порошенко пропонує на три роки запровадити особливий порядок самоврядування в Донецькій і Луганській областях.

Відповідний законопроект депутати ВР отримали в понеділок, його текст має "Українська правда".

У вівторок Рада проведе частину свого засідання в закритому режимі. Серед питань, які будуть обговорюватися - статус деяких районів Донецької та Луганської областей, повідомляє голова депутатської групи Ради "Економічний розвиток" Анатолій Кінах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування