Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луганську понад місяць немає води, світла й зв'язку, а стрілянина триває

Четвер, 4 вересня 2014, 15:33

У Луганську триває стрілянина, у місті 32-й день немає централізованої подачі води, світла, відсутній зв'язок.

Про це повідомляє сайт Луганської міськради 4 вересня.

"Станом на 4 вересня обстановка в Луганську залишається без змін: у місті немає світла, води, відсутній зв'язок. За інформацією жителів, обстрілювати обласний центр стали рідше", - повідомляє прес-служба міської ради.

Таким чином, уже більше місяця Луганськ існує без світла, води й зв'язку.

Щоправда, в окремих будинках і районах міста з'явилася вода і йде самоплином.

"За повідомленнями очевидців, у результаті збройних протистоянь у кварталі Південний постраждав будинок дитсадка №29, зафіксовано ушкодження житлових будинків по вулицях 2-я Краснознаменна й Чорноморська, у кварталі Алексєєва й інших районах", - говориться в повідомленні.

"У продажу є найбільш необхідні продукти харчування, за якими вишиковуються довгі черги. Також люди повідомляють про те, що в Луганську видають пакети з гуманітарною допомогою", - зазначає прес-служба міськради.

Проблемою залишається невиплата зарплат, пенсій і соціальних виплат, бо в багатьох жителів закінчуються гроші.

"Працівники комунальних служб, попри вкрай напружену ситуацію, продовжують виконувати свою роботу і прибирати сміття з території міста", - наголошує прес-служба міськради.

"Проводяться роботи з відбудови інфраструктури й наведенню ладу в місті. Так, у найближчі вихідні заплановано провести загальноміський суботник", - повідомляють там.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: