Працівників кримського "Центру журналістських розслідувань" викликають в ФСБ

Четвер, 4 вересня 2014, 21:29

Редакція кримського інформаційного агентства "Центр журналістських розслідувань" повідомила про те, що сайт видання піддається DDos-атакам і тимчасово недоступний.

Про це йдеться в заяві кримської редакції, яка надійшла на адресу сайту Крим.Реалії.

"У зв'язку з великою потужністю DDos-атаки на сервер, який знаходиться в Німеччині, хостером було прийнято рішення про тимчасове його відключення. Команда підтримки "Центру журналістських розслідувань" працює над усуненням неполадок", - повідомляє видання.

Як повідомляється, 2 вересня була зламана редакційна пошта "Центру журналістських розслідувань". Самі працівники редакції викликалися "для бесід" в місцеве відділення ФСБ.

"Останніми тижнями співробітники видання викликалися для бесід в ФСБ і прокуратуру. Зокрема, кореспондент Євген Гаркуша був викликаний для "профілактичної бесіди" в Ялтинський відділ ФСБ, головний редактор видання Валентина Самар - в прокуратуру Сімферополя", - зазначили в "Центрі".

Таким чином, на думку редакції, DDos-атаку слід вважати "черговим проявом тиску на незалежне ЗМІ, яке об'єктивно і достовірно висвітлює події в Криму і за його межами".

До відновлення сайту новини будуть публікувати в соціальній мережі Facebook, на сторінці "Центру журналістських розслідувань".

 "Центр журналістських розслідувань" - це медіа-проект кримської медіа та правозахисної громадської організації "Інформаційний прес-центр".

Було створено в 2008 році, на початку 2014 року зареєстровано в Мін'юсті України як інформаційне агентство.

"Центр журналістських розслідувань" виготовляє мультимедійний контент і випускає телепроект "Питання національної безпеки", що виходив до 1 серпня в ефірі Чорноморської ТРК.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...