Під Слов’яносербськом бойовики оточили блокпост Нацгвардії

Понеділок, 8 вересня 2014, 13:10

У районі Слов’яносербська на Луганщині бойовики 7 вересня оточили блокпост Нацгвардії і погрожували, українські військові тримають оборону.

Про це повідомив речник інформаційно-аналітичного центру Ради нацбезпеки й оборони Андрій Лисенко на щоденному брифінгу опівдні 8 вересня.

"Учора в районі Слов’яносербська росіяни побудували власний блокпост прямо навпроти блокпосту Нацгвардії. Після цього нашим силовикам запропонували залишити блокпост, під загрозою того, що російська військова колона пройде напролом, а у разі відкриття вогню у відповідь всі будуть знищені", - сказав він.

Після цього, за словами Лисенка, з терористами зустрілися представники ОБСЄ, які "домовились про збереження дистанції між сторонами".

"Але відразу після від’їзду представників ОБСЄ блокпост було оточено з трьох сторін прихованою в зеленці технікою: 4 танками Т-72, 2 БМД, 2 БМП, 4 БТР та солдатами у кількості близько 70 чоловік", - сказав Лисенко.

"Наразі наші військовослужбовці тримають оборону блокпосту та не збираються залишати своїх позицій. На даний час активних сутичок не відбувається", - заявив він.



Російські танки Т-72 неподалік Слов'яносербська 07.09.2014 - відео РНБО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування