Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимчук: Бойовики завезли шеврони "ХНР"

Середа, 1 жовтня 2014, 08:28

У частині Донецької області, що знаходиться під контролем бойовиків, почали видавати російські паспорти.

Про це повідомляє керівник Інформаційного опору Дмитро Тимчук.

"У "ДНР" різко активізувався процес видачі російських паспортів. В першу чергу ними забезпечуються пенсіонери", - написав він.

Крім того, зафіксована доставка в штаб "ЛНР" партії шевронів "Харківської народної республіки".

У Донецьку відзначені випадки зникнення військовослужбовців РФ. За твердженнями терористів, це свідчення діяльності в місті проукраїнських партизан.

За інформацією ІО, тривають конфлікти між окремими угрупованнями бойовиків.

А також тривають обстріли з їхнього боку підрозділів армії РФ. Подібні випадки зафіксовані в районі Донецька (пос.Фрунзе, район облаштованої бази російських військ), Докучаєвськ, Красний Луч (між місцевими бойовиками і російськими козаками). В ході перестрілок використовуються важкі озброєння.

У Донецьку відзначено діяльність, крім підрозділів Збройних сил РФ, збройних угруповань "ДНР", а також груп бойовиків "Кальміус" і "Донецька Православна Армія". Взаємодія між ними налагоджена на вкрай низькому рівні. Фіксуються конфлікти між окремими угрупованнями.

На територіях, контрольованих "ЛНР" і "ДНР", зафіксована діяльність кримінальних груп з Росії, що займаються краденими автомобілями та контрабандою. В організації переправки вкрадених автомобілів з Донбасу на територію РФ активно беруть участь офіцери Збройних сил РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...