Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков: Маєте негативне ставлення до "шуфричів" - не обирайте їх у парламент

Середа, 1 жовтня 2014, 08:41

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков засуджує лінчування натовпом деяких політиків і закликає не піддаватися на провокації.

Так він прокоментував у своєму Facebook напад на депутата Нестора Шуфрича в Одесі.

"Ще пару розбитих облич шуфричів, лінчувань Пилипишина, і Європа відвернеться від нашої революції, що перемогла. Боюся, що й Америка теж", - написав Аваков.

"Панове радикали, то не будьте маргінальними дебілами - не йдіть в тупе інстинктивне і спровоковане бажання судити правом натовпу. Приймемо закони, такі як недавній люстраційний - призначимо і законну міру покарання і міру відповідальності - цивілізовано і гідно статусу українця. Інакше - провокація печерного хаосу і війни на жорстокість всередині країни, в допомогу зовнішньому ворогу ", - підкреслив Аваков.

"Вони, вчорашні - будуть вас провокувати на низькі почуття. Вони вже вас спровокували. Але проявіть високий дух революції гідності. Не уподібнюйтеся до люмпенізованих дикунів. України - європейська країна!" - додав він.

"Подумайте про те, що Вас навмисно провокують на хаос .. Чи маєте ставлення до шуфричів негативне - не обирайте його в парламент, позбавте недоторканності ..- але лінчувати ..." Вони побудували бандитську країну - вони це заслужили"? Хочете продовження такої країни? Чи не хочете!! Тоді не підігравайте їх енергіям ненависті ", - закликає Аваков.

"Я навіть не про те чи заслужив чи ні Шуфрич ТАКУ" любов народу "Заслужив напевно. Я не про нього - я ПРО НАС", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...