Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

13 жовтня на Луганщині загинули 2 силовиків, а 6 поранено – Москаль

Вівторок, 14 жовтня 2014, 10:50

14 жовтня о 6.00 почався мінометний обстріл позицій наших військових із Перевальського району.

Стріляють бойовики отаману Козиціна. Даних про втрати немає, повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті.

А 13 жовтня в результаті бойових дій на Луганщині загинули двоє українських силовиків, ще шестеро поранених. Крім того, наші військові втратили два БТРи, додає він.

Москаль уточнює, що з 9:00 до 9:30 бойовики з Веселої Гори обстрілювали з мінометів ТЕС у місто Щастя – але "руйнувань і жертв немає".

Біля села Сміле Слов’яносербського району розвідувальна група 80-ї аеромобільної бригади вступила в бій із бойовиками батальйону терористів "Дон", які намагалися проникнути вглиб України.

"Жертв і поранених з нашого боку нема, чи є вбиті й поранені серед бойовиків – невідомо, скільки після вогневого контакту вони втекли", - повідомляє Москаль.

З 11:50 до 12:20 тривав мінометний обстріл 32-го посту Нацгвардії в районі Бахмутки. Після цього бойовики здійснили штурм блокпосту, намагаючись захопити його.

"На допомогу Нацвардії прибула 80 аеромобільна бригада. Почався бій, у результаті якого штурм було відбито, але наші військові втратили два БТР, крім того, один офіцер і троє солдатів поранені", - повідомляє голова Луганської ОДА.

О 15:10 було здійснено обстріл блокпосту 128-ї бригади Збройних сил України біля Станиці Луганської. Поранений 1 боєць.

У понеділок військові 24-ї бригади в районі Трьохізбенки Слов’яносербського району наштовхнулися на встановлені диверсійно-розвідувальними групами ростяжки з гранатами.

"На жаль, двоє військових загинули, 1 поранений", - повідомляє Москаль.

О 9:50, 10:40 та 11:20 бойовики обстріляли з мінометів позиції 128-ї бригади ЗСУ біля смт Чорнухине Попаснянського району. А згодом уже з "Градів" – батальйон міліції "Чернігів", який несе службу в цьому ж в смт. Втрат немає.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: