Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Луганській області бойовики влаштували засідку, троє бійців поранені

Вівторок, 14 жовтня 2014, 15:34

У вівторок перед обідом бойовики напали на два блокпости блокпости Нацгвардії в районі Бахмутки, які штурмували напередодні, в понеділок.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Геннадій Москаль

Бій тривав станом на 11.50.

Підпалені український БТР та БМП. Зв’язок із блокпостами втрачено, туди направлено підкріплення регулярних збройних сил та Нацгвардії, - повідомив Москаль.

"Сьогоднішня активізація терористів пов’язана з Покровою, яку козаки вважають своїм святом. Ми попереджали, що в цей день готуються збройні провокації. Жодні переговори про припинення вогню з терористами не мають результатів, це справжні нащадки власівців, які віроломно порушують усі домовленості", - прокоментував Москаль.

Як пізніше розповів "Українській правді" керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов, мова йде про точку, де напередодні бойовики намагалися поставити свій блокпост. Тоді сили АТО розбили бойовиків.

"Сьогодні мобільний патруль поїхав, як зазвичай, оглядати територію. Бойовики влаштували там засідку - стрілецька зброя, РПГ, ПТУРи. Працювали жорстко. У нас мінус 1 БМП. У Нацгвардії один БТР зруйнований, один пошкоджений. У підсумку поранені троє військовослужбовців", - розповів Селезньов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування