Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В зоні АТО "відносно спокійно", у Донецьку – стріляють

Субота, 18 жовтня 2014, 09:58

Ніч в районах проведення АТО минула відносно спокійно.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

"Ситуація на півдні Донбасу під контролем українських підрозділів, бойовики значно зменшили використання безпілотних літальних апаратів через погіршення погодних умов", - зазначено у повідомленні.

Пошуково-рятувальна операція з пошуку зниклих без вісті кілька днів тому в районі населеного пункту Сміле українських військовослужбовців триває.

"Нині стала відома доля ще двох військовослужбовців. З метою збереження їх життя деталі операції не розголошуються", - зазначили у прес-центрі АТО.

Ввечері 17 жовтня неконтрольовані терористичні збройні формування обстріляли з мінометів позиції сил АТО в районах населених пунктів Ольхове, Пескі, Старогнатівка, зі стрілецької зброї - Шуми, Дебальцево, з РСЗВ БМ-21 Град - Тоненьке, Красногорівку, Новомихайлівку.

Разом з тим у Донецьку, як повідомили у міськраді, станом на 9:00 обстановка зберігається напруженою.

У багатьох районах міста чутні потужні артилерійські залпи.

За минулу добу в черговий раз піддалися артобстрілам Київський і Куйбишевський райони. Внаслідок попадання снарядів зруйновано низку будинків. Системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі.

У всіх районах Донецька, в рамках місячника з благоустрою, проводиться загальноміський суботник. Громадський транспорт рухається за графіками "вихідного дня". 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування