Бойовики й надалі обстрілюють сили АТО, але Луганщину не чіпають

Середа, 22 жовтня 2014, 19:59

У середу позиції сил антитерористичної операції на Луганщині не обстрілювали.

Про такі дані станом на 18:10 повідомив медіацентр АТО.

"Ситуація на сході України перебуває під контролем сил АТО. Протягом дня на Луганщині не зафіксовано жодного обстрілу наших позицій", - сказано на Facebook-сторінці організації.

"Обстановка на блокпосту поблизу Смілого стабільна, все необхідне для організації безпечного та ефективного несення служби на об’єкті є. Організована доставка боєприпасів, продуктів харчування, питної води, здійснюється постійна комунікація між штабом АТО та блокпостом", - зазначається у повідомленні.

Водночас, згідно з повідомленням, неконтрольовані збройні формування вдень 22 жовтня обстріляли старий термінал донецького аеропорту, під прикриттям вогню з автоматичного гранатомету АГС-17 протягом 30 хвилин штурмували диспетчерську вежу.

"Атаки на об’єкти відбито, аеропорт знаходиться під нашим контролем", - йдеться у заяві медіацентру.

Окрім того, бойовики двічі обстріляли українські позиції з РСЗВ БМ-21 "Град" в районі Старогнатівки, вели мінометний вогонь по позиціях сил АТО поблизу Павлополя та Заможного, стріляли по блокпостах та населеному пункту Красногорівка. Наразі інформація про постраждалих звідти не надходила.

"Обстановка в районі н.п. Попасна стабільна, інформація про сьогоднішні обстріли житлових кварталів міста та втрати серед мирного населення є такою, що не відповідає дійсності", - зазначили у медіацентрі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування