Прикордонники і СБУ пояснили, чому не пускали Кисельова

Четвер, 23 жовтня 2014, 17:04

У державній прикордонній службі заявляють, що дійсно є документ на заборону в'їзду людині, ім'я, прізвище та по-батькові якої співпадають з ім'ям Євгенія Кисельова.

Про це "Українській правді" повідомив помічник Голови Держприкордонслужби - речник Сергій Астахов.

"Є доручення уповноваженого державного органу відносно громадянина з  таким прізвищем, ім'ям і по-батькові", - сказав він.

"Ситуація така виникла на  кордоні. Зараз вона з'ясовується, і буде прийнято додаткове рішення. Трохи пізніше буде надана інформація", - додав Астахов.

Як повідомив "Українській правді" радник голови СБУ Маркіян Лубківський, найближчими годинами Кисельова впустять в Україну.

"Що стосується Кисельова, то інформація справді щодо нього перевірялася, і найближчим часом він одержить можливість в'їхати в Україну", - сказав Лубківський.

"Ми перевіряємо будь-яку інформацію, яка стосується будь-яких іноземних громадян,  просимо з розумінням ставитися до того, що ми живемо у специфічний час, час, коли є багато ризиків і загроз для національної безпеки України, тому ми дуже перевіряємо, зокрема інформацію, щодо іноземців, які в'їжджають в Україну", - додав він. 

Близько 18:30 Кисельов повідомив "Українській правді", що він пройшов прикордонний контроль і його пустили в Україну.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News