Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Богатирьову оголосили у розшук

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 09:53

Генеральна прокуратура оголосила в розшук колишнього міністра охорони здоров'я Раїсу Богатирьову, яка фігурує в кримінальному провадженні за фактом розтрати та заволодіння коштами держбюджету в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Встановлено, що колишній віце-прем’єр-міністр - міністр охорони здоров’я, діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб, в особистих інтересах та інтересах третіх осіб, використовуючи надані повноваження всупереч інтересам служби, заволоділа бюджетними коштами у сумі понад 6 млн гривень.

"20 жовтня колишньому міністру охорони здоров'я винесено повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 21 жовтня 2014 року її оголошено у розшук постановою слідчого Генпрокуратури, а 23 жовтня суд надав дозвіл на затримання вказаної особи та доставлення до суду для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Цього ж дня суд виніс постанову про накладення арешту на майно екс-міністра та її чоловіка, а саме: 3 квартири в Києві, апартаменти в місті Ялта і 3 будинки в селі Підгірці Обухівського району Київської області.

"Наразі вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до вчинення зазначеного кримінального правопорушення", - повідомляє прес-служба.

"Економічна правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...