На позачергових виборах померли спостерігач та двоє виборців

Неділя, 26 жовтня 2014, 12:39

У місті Новоселиця Чернівецької області на виборчій дільниці № 730238 помер спостерігач.

За словами очевидців, чоловікові стало зле за 5 хвилин до відкриття дільниці. Люди викликали "швидку допомогу", але до моменту прибуття лікарів людина вже померла, передає УНІАН.

За інформацією Новоселицького райвідділу міліції, смерть чоловіка, 1950 р.н., сталася, ймовірно, унаслідок серцевого нападу. Відомо, що він нещодавно переніс інфаркт.

64-річний пенсіонер був офіційним спостерігачем кандидата в народні депутати від "Батьківщини".

Разом з тим, як повідомляють Українські новини, на виборчій дільниці в с.Глещава Тернопільської області померла 78-річна пенсіонерка. 

"78-річна місцева жителька близько 12:30 прийшла на дільницю, щоб проголосувати і знепритомніла", - відзначили в управлінні МВС.

Лікарі швидкої допомоги констатували смерть жінки. З'ясувалося, що у пенсіонерки було хворе серце.

За попередніми висновками медиків, причина смерті - гостра серцева недостатність. В міліції уточнили, що проголосувати пенсіонерка не встигла.

Пізніше в.о. глави МОЗ Василь Лазоришинець повідомив, що на позачергових виборах на дільниці у Слов'янську (Донецька обл.) помер пенсіонер. 

"Станом на 14:00 під час голосування померли 3 людини: чоловік в Чернівецькій області, 78-річна жінка в Тернопільській області та 76-річний чоловік у Слов'янську", - зазначив він. За словами Лазоришинеця, усі три випадки сталися через порушення серцевої діяльності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування