Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

В округах Півдня борються екс-регіонали і люди Порошенка

Понеділок, 27 жовтня 2014, 11:48

В одномандатних виборчих округах на Півдні України розв'язалась серйозна боротьба між кандидатами "Блоку Петра Порошенка" та екс-регіоналами, які тепер маскуються під самовисуванців.

Про це свідчать проміжні результати голосувань, оприлюднені на сайті ЦВК.

У Миколаївській області у чотирьох округах лідирують люди Порошенка:

127Борис Козир після підрахунку половини голосів на 20% випереджає "самовисуванця" Анатолія Кінаха;

129Олександр Жолобецький випереджає теперішнього депутата-регіонала Миколу Жука (пораховано більше 50%);

№130Андрій Вадатурський випереджає самовисуванця Ольшевського, хоча там пораховано поки лише (22% голосів);

№131Олександр Лівік після підрахунку більше 70% голосів випереджає теперішнього депутат-регіонала Юрія Гержова на менш ніж 5%.

У 128 окрузі – теперішній депутат, обраний у 2012 від ПР, Артем Ільюк після підрахунку половини голосів випереджає кандидата від БПП Володимира Опришка на близько 10%.

В окрузі №132 порахували поки лише близько 20% голосів, але боротьба тут зав'язалась між колишнім начальником Миколаївського порту самовисуванцем Василем Капациною та кандидатом від БПП Аркадієм Корнацьким.

У Запорізькій області кандидати від "Блоку Порошенка" лідирують в чотирьох округах:

№74 Петро Сабашук після підрахунку майже 60% голосів випереджає голову місцевої ОДА Валерія Баранова (екс-литвинівець, зараз - самовисуванець);

№75 Ігор Артюшенко на кілька відсотків випереджає нинішнього депутата від Партії регіонів Сергія Кальцева після підрахунку майже 80% голосів;

№76Микола Фролов після підрахунку майже 60% протоколів дещо випереджає колишнього мера Запоріжжя регіонала Євгена Карташова (самовисуванець);

№82Вадим Кривохатько після підрахунку більше половини голосів дещо випереджає теперішнього депутата від ПР Олександра Дудку та помічника глави Мінюсту Петренка Владислава Куценка.

У окрузі №77 – лідерство впевнено тримає депутат-регіонал Вячеслав Богуслаєв, який тепер записався самовисуванцем.

В 78 окрузі лідирує теперішній депутат, який входив у фракцію ПР, а згодом у групу "За мир та стабільність", Олександр Пономарьов.

У 79 окрузі боротьба зав'язалась між нинішнім депутатом від ПР Володимиром Бандуровим та функціонером "Запорізького залізорудного комбінату" Олександром Григорчуком.

В окрузі №80 з серйозним відривом лідирує скандальний депутат-регіонал Євген Балицький, який після підрахунку майже 60% голосів має відрив від кандидата БПП Сергія Мінька майже у 30%.

У 81 окрузі поки що лідирує керівник сонячних електростанцій Бойка Олександр Рєпкін, проте йому в потилицю дихають підприємець Сергій Валентиров, та кандидати від "Батьківщини" Віктор Дудка і БПП – Олександр Волков.

У Херсонській області три округи з п'яти поки що виграють люди Порошенка:

183Андрій Гордєєв має гандикап від найближчого переслідувача у 17%;

184Іван Вінник випереджає застпуницю директора конячного заводу "Таврія" Анну Горкун та теперішнього депутата-регіонала Миколу Дмитрука;

185Сергій Хлань з відривом майже у 30% випереджає кандидатів від Тігіпка та КПУ.

В 182 окрузі зав'язалась боротьба між екс-губернатором Юрієм Одарченком від "Батьківщини", кандидатом БПП Олександром Співаковським та нинішнім депутатом-регіоналом Володимиром Сальдо.

У 186 окрузі пораховано тільки чверть голосів, і лідерство утримує депутат із фракції "УДАР" Федір Негой, але його переслідують кандидати від "Батьківщини" Василь Борисов та БПП Віталій Попов.

В Одеській області:

В ОВК №133 екс-губернатор Одеси часів Януковича Едуард Матвійчук дещо випереджає кандидата від БПП Дмитра Співака.

В ОВК №134 впевнено лідирує кандидат Порошенка Геннадій Чекіта (має 25% запасу перед кандидатом від Тігіпка Олександром Шереметом).

В ОВК №135 традиційно лідирує екс-регіонал Сергій Ківалов, за ним ідуть самовисуванець Володимир Родін та Віктор Наумчак від БПП.

В ОВК №136 лідирує висуванець БПП Дмитро Голубов, який випереджує кандидата Народного фронту Олександра Сомова на більш як 15%.

В ОВК №137 лідирує місцевий олігарх, депутат-екс-регіонал Леонід Клімов. Проте одразу за ним ідуть висуванець БПП Валерій Понепалюк та екс-бютівець Михайло Поживанов.

В ОВК №138 боротьба зав'язується між соратником Фірташа, депутатом-регіоналом Іваном Фурсіним та висуванцем БПП Ігорем Учителем.

В ОВК №139 зі значним відривом лідирує нинішній депутат-регіонал Олександр Пресман.

В ОВК №140 поки що лідирує Давид Жванія, який іде від БПП, але там пораховано лише 7% голосів.

В ОВК №141 поки що впевнено лідирує теперішній депутат-регіонал Віталій Барвіненко.

В ОВК №142 боротьба ведеться нинішнім депутатом, який входив у фракцію ПР, Антоном Кіссе та місцевим депутатом, висунутим БПП Сергієм Паращенком.

В ОВК №143 лідирує висуванець від партії Тігіпка Олександр Урбанський. За ним одразу йде колишній бютівець Олександр Дубовой.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування