Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: "Мені не потрібен суд, лояльний до президента"

Середа, 29 жовтня 2014, 14:52

Україні необхідно негайно провести судову реформу, яка сприятиме встановленню верховенства права, забезпеченню ефективного захисту прав і свобод громадян.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час зустрічі з членами новоствореної Ради з питань судової реформи, повідомляє у середу прес-служба президента.

"Мені не потрібен суд, лояльний до президента. Мені і всьому суспільству потрібен суд, який захищає закон і Громадянина", - запевнив він.

За словами Порошенка, "суспільство зараз вимагає підвищення ефективності судової системи, і ми маємо створити судову систему, яка забезпечує і верховенство права і ефективний захист людини – не захист міфічних інтересів держави, а захист громадянина".

"Мрію, щоб рівень довіри до судової системи був таким же, як до армії. Це наше з вами завдання – маємо спільно це зробити", - сказав президент.

Він переконаний, що реформу судової системи має супроводжувати реформа суміжних інститутів – виконання судових рішень, адвокатури і прокуратури, а Рада з питань судової реформи має стати майданчиком для узгодження всіх пропозицій у цьому напрямку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: