Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регулярні війська Росії і бойовики перегруповуються на Донбасі - Тимчук

П'ятниця, 3 жовтня 2014, 08:23

Фіксується перегрупування сил бойовиків, у тому числі і підрозділів російської регулярної армії.

Про це повідомляє керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Додаткові підрозділи перекидаються в район Дебальцевого, Лисичанська, Щастя", - написав він.

"У Шахтарську спостерігається скупчення підрозділів регулярної армії РФ і техніки. З місцевої лікарні в невідомому напрямку вивезені всі поранені з числа місцевих бойовиків", - стверджує він.

За словами Тимчука, російське командування намагається організувати на контрольованих терористами територіях в Луганській та Донецькій областях діяльність військово-комендантської служби. Організовуються комендатури, головним завданням яких на даному етапі є контроль транспортних шляхів.

В район н.п. Вергулёвка (Перевальський район Луганської області) перекинута російська ротна тактична група на БМП-2.

В районі Ольгінка, Докучаєвськ, Новотроїцьк триває зосередження ударної тактичної групи бойовиків. До її складу протягом останньої доби прибуло 4 РСЗО БМ-21 "Град" і до 2-х 6-гарматних батарей гаубиць Д-30.

Зафіксовано прибуття комплексу засобів автоматизації управління вогнем артилерії типу 1В12-3 "Машина-М", а також російського мобільного командно-спостережного пункту 1В126 "Капусняк-Б".

Триває перекидання з території Росії партій паливно-мастильних матеріалів. За останню добу на Донбас увійшло до 10 бензовозів. Основна їх частина спрямована в район Донецьк.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування