Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін визначив, які населені пункти – зона АТО

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 14:35

Кабінет міністрів затвердив перелік населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція.

Відповідне розпорядження №1053 було ухвалено на засіданні 30 жовтня і оприлюднено на урядовому порталі.

Так, згідно з розпорядженням, до переліку населених пунктів, на території яких здійснювалася АТО, відносять низку населених пунктів у Донецькій, Луганській, а також Харківській областях.

Повний перелік районів, міст, сіл та селищ міського типу, які визнано зоною АТО, дивіться на сайті Кабміну.

Зокрема, у Харківській області це місто Ізюм і 60 сіл Ізюмського району.

У Донецькій області це міста: Донецьк, Авдіївка, Артемівськ, Вугледар, Горлівка, Дебальцеве, Дзержинськ, Димитров, Добропілля, Докучаєвськ, Дружківка, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Костянтинівка, Краматорськ, Красний Лиман, Макіївка.

Також це Слов’янськ, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Ясинувата, Новогродівка, Селидове, Волноваха, Амвросіївка, Сіверськ, Красногорівка, Курахове, Мар’їнка, Комсомольське та прилеглі до них села.

Крім того, зоною АТО визнано міста Маріуполь і Новоазовськ.

У Луганській області такими містами визначено: Луганськ, Лутугине, Щастя, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Первомайськ, Рубіжне, Алчевськ, Антрацит, Красний Луч, Червонопартизанськ, Свердловськ, Стаханов, Кіровськ, Олександрівськ, Брянка, Петровське, Вахрушеве, Міусинськ, Краснодон, Суходільськ, Молодогвардійськ, Привілл, Гірське, Золоте, Алмазна, Ірміно, Кремінна

Також міста Артемівськ, Перевальськ, Зоринськ, Попасна, Сватове, Зимогір’я, Старобільськ і багато сіл та селищ області визнані такими, у яких проводили АТО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування