Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У зоні АТО загинули двоє українських військових, ще 6 поранені - РНБО

Неділя, 5 жовтня 2014, 14:23

За минулу добу загинуло двоє українських військових, ще 6 отримали поранення.

Про це у ході брифінгу повідомив заступник керівника ІАЦ РНБО  Володимир Польовий.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. Терористи порушують домовленості про припинення вогню, продовжуючи здійснювати напади і обстріли сил АТО та населених пунктів регіону", - зазначив він.

За даними РНБО, протягом доби бойовики з артилерії обстріляли житлові квартали декількох населених пунктів.

"Це житлові квартали Донецька в Куйбишевському та Петровському районах, села Нікішине Шахтарського району Донецької області. Обстріли з установок "Град" зафіксовані в районі Лисичанська", - додав Польовий.

Окрім того позиції військових були обстріляні в районах м. Дебальцеве, с. Невельське та с. Тоненьке Донецької області, селища Мирна Долина Луганської області.

З мінометів і танків терористи обстріляли взводний опорний пункт біля міста Щастя Луганської області.

Інфографіа РНБО

"4 жовтня поблизу Маріуполя терористи обстріляли тактичну групу катерів Морської охорони, які вийшли в море до місця, де 31 серпня внаслідок обстрілу затонув український катер. Прикордонники хотіли ще раз оглянути місце трагедії та продовжити пошуки зниклих моряків. Однак о 13:40 з району н.п. Широкине з відстані близько 5,5 км ворог обстріляв українських прикордонників з мінометів. Екіпажі катерів своєчасно зреагували та відвели катери на безпечну відстань", - додав представник РНБО.

Поза межами зони АТО бойових зіткнень на кордоні з Росією не відбувалося, фактів порушення повітряного простору України, ведення повітряної розвідки також не зафіксовано.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: