Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимчук: люди "Бєса" тепер із Мозговим, "козаки" Козіцина – "ударники" з танками

Середа, 12 листопада 2014, 09:36

У районі Первомайська в Луганській області йде зосередження нової ударної тактичної групи бойовиків і російських військових.

Про це пише організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook 12 листопада.

"Дана група складається з декількох ротних тактичних груп російських військ (головним чином зі складу мотострілкових бригад Південного ВО, і принаймні одна з них являє собою зведену групу російських ВДВ) і формувань "народного ополчення" Олексія Мозгового, до складу якого влилося чимало бойовиків зі складу колишнього угруповання Ігоря Безлера й Макіївського загону "ополчення", - пише він.

Також, за даними ІС, зі складу т.зв. "козачих формувань" Миколи Козіцина виділено "ударну бронегрупу".

"У складі даної бронегрупи до 20 танків і до 20 одиниць іншої бронетехніки. Підтримувати дії даної групи передбачається силами зведеного артдивізіону (до 10 од. ствольної артилерії і батарея – 8 установок – РСЗО)", - пише Тимчук.

Крім того, за його даними, у банд формуваннях "ДНР" організовано централізовану підготовку коректувальників і навідників артилерії.

"Підготовку проводять кадрові офіцери армії РФ", - стверджує він.

Крім того, за даними ІС, у "ДНР" вирішили "різко підвищити рівень мобільності частин і підрозділів", для чого передбачаються "реквізиції приватного автотранспорту" і "розподіл транспортного фонду держпідприємств".

Минулого тижня Тимчук повідомляв про нейтралізацію російськими "спецами" угруповання, створеного Безлером, частина якого нібито приєдналася до інших бойовиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування