Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ знешкодила 2 диверсійні групи російських спецслужб

Середа, 12 листопада 2014, 10:51

Служба безпеки знешкодила диверсійні групи російських спецслужб та викрила мережу інформаторів терористів.

Про це в середу інформує прес-служба СБУ.

Зазначається, що СБУ протягом останніх двох днів знешкодила дві диверсійні групи спецслужб РФ та викрила мережу інформаторів, які передавали терористам відомості про сили АТО.

У результаті спецоперації контррозвідки СБУ в Маріуполі Донецької області були викриті та затримані ватажок розвідувально-диверсійної групи з позивним "Старий" та три члени його групи. Диверсанти планували вчинити провокації з людськими жертвами на військових та стратегічних об’єктах регіону, у місцях масового скупчення людей.

Зловмисники також намагалися створити в регіоні розвідувально-інформаційну мережу для збору і передачі терористам даних щодо дислокації та переміщення сил АТО, корегування їх вогню.

Під час обшуку помешкань затриманих зловмисників, серед іншого, вилучені схеми охорони об’єктів маріупольського порту, список необхідного диверсантам озброєння.

Іншу розвідувально-диверсійну групу співробітники СБУ викрили в Рубіжному Луганської області. Контррозвідка затримала двох бойовиків батальйону "Призрак", які прибули у місто, щоб вербувати місцевих жителів для вчинення терористичних актів у регіоні з використанням вибухівки та стрілецької зброї.

Крім того, Служба безпеки у взаємодії з підрозділами Збройних Сил України та Нацгвардії затримала чотирьох осіб, які за завданням керівництва розвідувально-диверсійних підрозділів терористичної організації "ДНР" коригували вогонь бойовиків та повідомляли їм про дислокацію і переміщення сил АТО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування