Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині бойовики готують провокації - РНБО

Неділя, 2 листопада 2014, 12:25

У Луганській області спостерігається активна підготовка бойовиків до провокаційних дій.

Про це у ході брифінгу заявив керівник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко.

"1 листопада з населених пунктів Свердловськ та Червонопартизанськ Луганської області в напрямку Луганська висунулася група озброєних осіб в кількості близько 80 чоловік", - повідомив речник РНБО.

За словами Лисенка, приблизно 40 із них – в цивільному одязі. Група пересувалася на двох автобусах та двох автомобілях "ГАЗ" із символікою Державної прикордонної служби України.

Також Лисенко повідомив, що на Луганську трикотажну фабрику фірми "Лутрі" поступило велике замовлення на виготовлення української військової форми.

За словами речника РНБО, на російському контрольному посту "Перекоп" на адмінкордоні з тимчасово окупованою АР Крим невідомі особи у цивільному одязі здійснюють опитування водіїв транспортних засобів, що перетинають адміністративний кордон, на предмет отримання інформації про розташування сил і техніки підрозділів українських збройних сил та прикордонників.

"На цій же ділянці був помічений і мікроавтобус радіолокаційної розвідки, який також може застосовуватися як для створення радіоперешкод, так і для керування безпілотними літальними апаратами", - зазначив Лисенко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування