Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві продовжують "мінувати" об'єкти

П'ятниця, 28 листопада 2014, 13:24

У п’ятницю станом на 13 годину надійшло вже пять повідомлень про замінування в різних місцях, "мінування" Київміськбуду та ТРЦ Ocean Plaza не підтвердилися.

Про це повідомляє прес-служба МВС в Києві.

"Два попередні анонімні повідомлення, що надійшли до столичної міліції, - про "замінування" центрального офісу "Київміськбуду" та торговельно-розважального центру - на щастя, не підтвердилися", - повідомляє МВС.

"Близько 13:00 години по "102" знов "мінували". Одним дзвінком телефонний хуліган "заклав вибухівку" на станціях столичного метро "Майдан Незалежності" та "Петрівка", слідом прийшла інформація про "мінування" ТРЦ у Дарницькому районі Києва", - повідомили в МВС.

"На місця виїхали працівники міліції - слідчо-оперативні групи у повному складі, вибухотехніки та кінологи. Наразі вони проводять обстеження у метро та в торгівельно-розважальному центрі", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, що надали неправдиву інформацію.

В МВС нагадали, що що статтею 259 Кримінального кодексу України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності" передбачено покарання – від штрафу до позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: