Портнов увосьме виграв позов проти ГПУ

П'ятниця, 28 листопада 2014, 18:49

У п'ятницю Печерський райсуд Києва восьмий раз задовольнив позов екс-заступника глави АП Андрія Портнова проти Генпрокуратури та її екс-керівника Олега Махніцького про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації.

Про це повідомив адвокат Портнова Станіслав Нікітін, пише видання "Закон і Бізнес".

"Суд постановив, що Андрій Портнов не був причетний до розкрадання бюджетних коштів і тим більше виведення їх за кордон, а інформацію про це визнав повністю недостовірною", - сказав адвокат.

За його словами, суд зобов'язав ГПУ публічно спростувати цю інформацію в засобах масової інформації та "написати лист до Євросоюзу про те, що в березні 2014 Генеральна прокуратура надала Євросоюзу недостовірну інформацію про Портнова".

Нагадаємо, це вже восьме справа, виграна Портновим проти ГПУ.

У листопаді 2014 прокуратура сьомий раз програла Портнову в суді: Печерський райсуд Києва задовольнив черговий позов Портнова до ГПУ і визнав незаконною переписку Генеральної прокуратури України з Євросоюзом щодо Портнова.

Як повідомлялося 8 листопада, Портнов, щодо якого ЄС застосував санкції у вигляді заборони на в'їзд та арешту активів, отримав шенгенську візу і планує вирушити до Цюріха чи Брюссель.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...