Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики воюють один з одним. Сутичок чекають у Стаханові і Красному Лучі

Субота, 29 листопада 2014, 12:55

Бойовики на Луганщині дедалі жорсткіше змагаються за контроль над територіями, щоб мати можливість їх грабувати, вивозячи цінності, вугілля, металобрухт до Росії.

Про це повідомив заступник керівника ІАЦ РНБО Володимир Польовий. 

"Певною тенденцією цього тижня стало різке загострення протистояння між різними бандами терористів на Луганщині, які публічно звинувачують один одного у привласненні і розкраданні вантажів, що надходять з Росії", - зазначив Польовий. 

Систематичне вивезення вугілля до Росії через підконтрольні терористам пропускні пункти на кордоні фіксують спостерігачі ОБСЄ.

За даними Польового, 28 листопада бойовики терористичної організації "ЛНР" у м. Антрацит атакували угрупування козачого бандформування "Всевелике військо Донське".

"Зокрема, здійснили збройний напад на їх "військову комендатуру". За оперативними даними, загинуло щонайменше 12 терористів, у тому числі "комендант" міста (позивний – "Прапор"). Очільники так званої ЛНР вчорашню сутичку назвали "операцією зі знешкодження бандформування", - повідомив Польовий.

За його даними, повторення сутичок найближчим часом можливе у м. Красний Луч та Стаханові.

Загострення стосунків між бандами козаків та бойовиками ЛНР на півдні Луганщини несе суттєву загрозу місцевому населенню. У зв'язку з цим мешканців області просять бути обережними. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування