Дерев'янко хоче, щоб Соболєв забрав свої слова назад

Понеділок, 3 листопада 2014, 16:47

Національні збори партії "Воля" кажуть про те, що п'ять депутатів, які пройшли за списками до парламенту, повинні створити міжфракційне об'єднання "Воля", але залишатимуться у своїх фракціях.

Про це під час брифінгу в понеділок в Києві заявила один з членів Ради партії "Воля" Ірина Суслова.

"І ще Дерев'янко каже про те, що з приводу поста в ФБ Соболєву доведеться надати докази або він (Дерев'янко - ред.) буде змушений подати в суд, щоб захистити честь і гідність, але сподівається, що ситуацію вдасться врегулювати без судових розглядів", - додає вона.

В свою чергу Сергій Таран зазначив, що "всі депутати, які потрапили до парламенту, можуть підписати Меморандум, щоб не втрачати зв'язок з партією".

"Ми сподіваємося, що ті депутати, які потрапили до парламенту, знайдуть багато політичних союзників і сподіваємося, що першим союзником буде партія "Самопоміч".

До цього Юрій Дерев'янко додав, що є розбіжності в роботі на виборах, але немає розбіжності в ідеях або між партіями.

Як повідомлялося, після виборів депутати "Волі", обрані за списком "Самопоміч", заявили, що вступлять в її фракцію, але при цьому створять власну міжфракційну групу.

Зокрема, в заяві "Волі" говорилося, що окремі члени партії мають намір сформувати у Верховній Раді окреме "міжфракційне депутатське об'єднання або депутатську групу". Рішення про це було прийнято на національних зборах партії.

Глава партії Єгор Соболєв заявив, що "почалися зловживання повноваженнями членами Ради партії".

Як відомо, партія "Воля" була утворена в кінці червня з активістів громадської ініціативи. На початку вересня партія "Самопоміч" провела з'їзд, на якому до неї вирішила приєднатися партія "Воля" Єгора Соболєва.

На парламентських виборах 26 жовтня "Самопоміч" посіла третє місце за кількістю голосів виборців, набравши 10,97%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування