Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстріляли блокпост АТО у Миколаївці і аеропорт. 3 поранених

Вівторок, 4 листопада 2014, 07:27

Бойовики вночі обстріляли з мінометів блокпост сил АТО у Миколаївці Донецької області та з гранатометів – Донецький аеропорт.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 4 листопада.

"Ніч на Луганщині минула спокійно. Обстрілів позицій сил АТО в секторі не зафіксовано", - сказано в повідомленні.

"Вночі в Донецькій області бойовики здійснили мінометний обстріл нашого блокпосту, що розташований у н.п. Миколаївка та обстріляли зі стрілецької зброї і гранатометів Донецький аеропорт", - інформує прес-центр.

Обстановка на півдні зони АТО під контролем українських військових. Обстрілів позицій українських військовослужбовців там не відбулось.

"За добу отримали поранення три учасника АТО, їх доставлено до медичних закладів, і з ними працюють медики, загрози життю воїнів немає", - повідомляє прес-центр АТО.

За даними групи "Інформаційний спротив", за минулу добу російсько-терористичні війська здійснили понад 20 обстрілів позицій сил АТО – зі стрілецької зброї, мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Також вони безуспішно намагалися штурмувати блокпост у районі Горлівки, повідомляє Дмитро Тимчук у Facebook.

"Особливо активно бойовики атакують аеропорт м. Донецьк (4 обстріли), блокпости №31 і 38 (відповідно 3 і 2 обстріли), позиції сил АТО біля н.п. Гранітне, Горянське", - пише він.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: