Львівська ОДА закликала Порошенка відкликати миротворців заради АТО

Вівторок, 4 листопада 2014, 18:10

Львівська обласна рада закликала президента Петра Порошенка відкликати українських миротворців з-за кордону для участі в антитерористичній операції (АТО).

Відповідне звернення ухвалене на сесії облради у вівторок.

"Не підлягає сумніву, що значний миротворчий потенціал нашої Батьківщини має бути повною мірою використано у період проведення українським військовим керівництвом АТО на сході України. Це прискорить перемогу над сепаратистами, які стають усе більш небезпечними не тільки для громадян України, а й для всього міжнародного співтовариства", - сказано в ньому.

Львівська облрада розраховує, що Організація Об'єднаних Націй з розумінням поставиться до таких дій української влади.

Звернення підтримали 65 депутатів за 59 необхідних.

Окрім того, Львівська облрада попросила Кабінет Міністрів передати конфісковані на кордоні автомобілі на потреби антитерористичної операції (АТО).

Звернення із цього приводу підтримали 65 депутатів.

"За інформацією з відповідних джерел, тільки на українсько-польському кордоні на сьогодні є сотні конфіскованих авто, які могло б бути дієво використано для потреб української армії", - сказано в зверненні.

Усього в облраді 116 депутатів.

Як відомо, Львівська обласна рада також просить Міністерство оборони ввести ідентифікаційні жетони для учасників антитерористичної операції.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування