Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовик Мозговой заборонив жінкам ходити в кафе

Середа, 5 листопада 2014, 10:03

Командир бригади сепаратистів "Прізрак" Олексій Мозговий пообіцяв заарештовувати жінок, що відвідують кафе, нічні клуби та інші "кабаки", закликаючи населення згадати про свою духовність.

Ця заява була зроблена в ході "народного суду" в Алчевську Луганської області й викликало в присутніх суперечливу реакцію, передає Newsru.com..

Мова про моральний вигляд луганських жінок зайшла під час судового процесу над ґвалтівниками, коли батько одного з підсудних заявив, що частина провини з те, що відбулося, лежить і на потерпілій, 15-річній дівчинці. 

"З приводу нормальних і ненормальних дівчат. Відповідаю на поставлене запитання й більше прошу цю тему не чіпати. Якщо я завтра побачу в кафе, кабаку хоч одну дівчинку, вона буде арештована", - заявив Мозговой.

Ці слова зустріли оплесками, а одразу кілька жінок із залу закричали: "Правильно!"

"Жінка повинна бути берегинею домашнього вогнища, так чи ні? Жінка повинна бути охоронницею вогнища, матір'ю. А якими матерями вони стають після кабаків? Що вони можуть виховати? Який приклад дати?" - пояснив своє рішення комбриг.

"У нас усі шинки забиті жіночим населенням, усі нічні клуби. Тобто в нас що, жіноче населення - суцільна проституція, чи що?", - продовжив Мозговой.

Ще один бойовик, який сидів у президії "суду", після цього вигукнув: "Що, гвалтувати їх усіх треба?". Така жорстка позиція викликала в учасників заходу мовчання й нервові смішки.

Мозговой підкреслив, що в такому узагальненні є частка правди. І порадив жителькам Луганщини: "Хочеш лишитися чесною й відданої своєму чоловікові - сиди вдома, вишивай хрестиком".

"Патрулю буде даний особливий наказ - усіх дівчат, які будуть перебувати в шинках, заарештовувати. Усіх, я сказав! Тоді подивимося, що ви заспіваєте. Вдома сіла, пірожочків напекла, відсвяткувала 8 березня. Настав час згадати, що ви росіяни! Настав час згадати про свою духовність!" - резюмував командир загону.

У минулі вихідні сепаратисти провели народний суд, у ході якого понад 300 людей підняттям руки проголосували за розстріл обвинувачуваного в зґвалтуванні 13- річної дівчинки.

Ще одного підсудного - ґвалтівника 15-річної- відправили на передову, щоб він міг "із честю загинути".

Мозковий повідомив, що подібні суди будуть тепер проводитися постійно.

Відеозапис суду був опублікований в Youtube на каналі "Информотряд штабу Мозкового". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: