Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярема просить не порівнювати його з Януковичем

Четвер, 11 грудня 2014, 13:18

Генеральний прокурор Віталій Ярема вважає усі претензії до нього та його команди абсурдними.

Про це він розповів в інтерв’ю "Українській правді".

"Абсурдні претензії. Я працюю з людьми, яким довіряю, з якими пройшов життєвий шлях. Мені доручили керувати цим відомством, і з парламентської трибуни сказав, що прикладу максимум зусиль для того щоб в нашій країні панувало верховенство права і за час перебування на посаді ні на крок від цього не відступився.", - заявив він.

Генпрокурор заперечив, що він наступає на ті самі граблі, що й колишня влада:

"Не наступаю. Я борюся зі злочинністю, працюю чесно. І ті люди, які зі мною, ведуть чесний спосіб життя. А коли приходять під стіни прокуратури проплачені маргінали, яким заплатили по 200 гривень, і протягом 2 місяців тероризують Генеральну прокуратуру, то це не значить, що вони представляють собою все суспільство. Думаючі люди розуміють, причини такого тиску на Генеральну прокуратуру".

Водночас Ярема не вказав, ким "проплачуються" акції протесту проти нього:

"Не знаю. Це ви проводьте журналістське розслідування".

Також Ярема попросив не порівнювати його з екс-президентом України:

"Не порівнюйте, будь ласка, мене з Януковичем, це некоректно. Я простояв 4 місяці на Майдані і був 4 рази побитий тим же "Беркутом", будучи генералом міліції".

Як відомо, під стінами ГПУ неодноразово відбувалися акції протесту з вимогою відставки генпрокурора. Вулицями Києва також курсує автомобіль, з якого лунають вимоги "люстрації Яреми".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування