Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокурор про Корбана: Хто це?

Четвер, 11 грудня 2014, 14:35

Генпрокурор Віталій Ярема вважає, що проти ГПУ "ведеться інформаційна війна".

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Ситуація абсолютно проста. ГПУ займає законну позицію. Причиною цього конфлікту є позиція прокурора Дніпропетровської області. Він, як мені сказали, не приходить на наради до заступника голови адміністрації. Не виконує якихось доручень, вказівок. І це дуже правильно, тому що прокурор і не повинен цього робити", - каже Ярема.

За його словами, після того як було порушила декілька кримінальних проваджень проти Генпрокуратури відкрилася справжня інформаційна війна.

"Але не звертаю на це увагу. Не хочу чути і знати прізвищ тих людей, які десь там верещать у Фейсбуках", - зазначив Ярема.

Зокрема при згадуванні прізвища Корбана (заступник голови Дніпропетровської ОДА - ред) генпрокурор запитав: "Хто це?"

"У нас 24 області, і по 5 заступників, я ж їх всіх не знаю прізвище",  зазначив генпрокурор.

На думку Яреми, державні службовці повинні дотримуватися відповідних етичних рамок поведінки, в тому числі, й спілкування з правоохоронними органами:

"Якщо людину викликали на допит в якості свідка, він зобов’язаний дати відповідні свідчення. Якщо він не хоче цього робити, відповідно до 63 статті Конституції України, він має право відмовитися".

"А влаштовувати цирк, із цього робити якесь дійство, піаритися – ми вже все це пройшли. Всі люди, які вчиняють правопорушення, все одно з часом будуть притягнуті до відповідальності. Ніхто не уникне, я вам обіцяю",  - наголосив Ярема.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: