Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко закликав розповідати про вимагання хабарів

Субота, 13 грудня 2014, 16:59

Комплексна схема розміщення МАФів у столиці буде презентована громадськості вже наступного місяця.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко після зустрічі з ініціативною групою мітингувальників-власників МАФів 12 грудня, повідомляє сайт КМДА.

"Комплексна схема розміщення МАФів буде готова найближчим часом, і вже наступного місяця ми презентуємо її громадськості. Жодних винятків для ларьків, де продають алкогольні напої біля навчальних закладів, які розміщені в червоній зоні біля виходів зі станцій метро, зупинок громадського транспорту, не буде. Всі вони мають бути демонтовані", – наголосив Кличко.

Він також закликав власників МАФів повідомляти про факти корупції та вимагання хабарів з боку чиновників на спеціальний номер 096 588 11 88.

"Ми повинні разом боротися з поборами та фактами корупції. Якщо ви зіткнулися з фактами вимагання хабара – обов’язково повідомляйте про це", – зазначив Кличко.

Він зауважив, що легально встановлені МАФи повинні сплачувати пайові внески до бюджету столиці, і жодних винятків бути не може.

"Підприємці мають працювати відкрито і наповнювати бюджет міста. На сьогодні ж майже половина МАФів не мають ніяких дозволів, розміщені незаконно і продовжують працювати "в тіні", – підсумував Кличко.

Як відомо, після скарги мітингувальників Кличко відсторонив заступника директора Департаменту містобудування та архітектури Андрія Вавриша від виконання обов’язків і призначив перевірку його діяльності, зокрема, щодо корупції. 

Українська правда. Київ 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування