Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики на Донбасі обстріляли аварійні бригади – медіацентр АТО

Понеділок, 15 грудня 2014, 20:20

Протягом дня терористи чотири рази зі стрілецької зброї обстріляли аварійні бригади Мар'їнського міського управління газопостачання та районних електромереж.

Про це повідомляє медіацентр АТО.

"Таким чином бандити яскраво показують свою сутність і намагаються перешкодити поверненню населених пунктів Донбасу до повноцінного мирного життя. На щастя, поранених серед ремонтників не має", - йдеться у повідомленні. 


За даними медіацентру АТО, загалом режим припинення вогню терористи порушили 6 разів.

"З їхнього боку лунали постріли по позиціях сил АТО на Луганському, Донецькому та Дебальцевському плацдармах. У зоні агресивної ворожої активності опинились населені пункти Кримське, Трудівський, Дебальцево, Чернухіно", - зазначили в медіацентрі.

"Терористи таким чином порушили досягнуті домовленості щодо припинення вогню в районах відновлення місцевої інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, вранці 9 грудня режим припинення вогню введено на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України. У РНБО повідомили, що ватажки незаконних збройних формувань, які діють на сході України, ознайомлені з домовленостями про режим припинення вогню.

Водночас, за даними губернатора Луганської області Геннадія Москаля, бойовики із самого початку не дотримуються перемир'я в Луганській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: