Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики почали активніше порушувати "режим тиші"

Вівторок, 16 грудня 2014, 18:27

У вівторок бойовики 12 разів обстріляли сили АТО.

За даними медіацентру АТО, районами найбільшого напруження залишаються Луганський, Донецький та Дебальцевський напрямки.

Згідно з інформацією, у зону обстрілів ворожої артилерії та мінометів потрапили населені пункти Щастя, Дебальцево, Старий Айдар, Станиця Луганська, Трьохізбенка.

"В аеропорту Донецьк бандити 5 разів намагались спровокувати відкриття вогню нашими "кіборгами", обстрілюючи їхні позиції зі стрілецької зброї", - зазначається у повідомленні. 

Як повідомлялось раніше, снайпери бойовиків для здійснення обстрілів розмістились в районі православного монастиря.

"Наші бійці, дотримуючись розпорядження щодо режиму "тиша", вогонь у відповідь не відкривали. Поки що економлять набої", - заявили в медіацентрі АТО.

Як відомо, уранці 9 грудня режим припинення вогню введено на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України. У РНБО повідомили, що ватажки незаконних збройних формувань, які діють на сході України, ознайомлені з домовленостями про режим припинення вогню.

Водночас, за даними губернатора Луганської області Геннадія Москаля, бойовики з самого початку не дотримуються перемир'я в Луганській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: