Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку на передову висунулися бойовики Мотороли й росіяни - Тимчук

Четвер, 18 грудня 2014, 08:19

У північних районах Донецька бойовики перегрупувалися, на перед висунулися бійці Мотороли й кілька підрозділів російських військ.

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" і народний депутат України Дмитро Тимчук у Facebook.

"За останню добу зафіксовано перегрупування бойовиків у північних районах Донецька. У першу лінію знову висунуто доукомплектоване бандформування "Мотороли" й кілька підрозділів російських військ", - пише він.

"Здійснюється підвезення цивільним транспортом боєприпасів на передову. Діє декілька (до 5-ти) "кочівних" мінометних розрахунків. У район Спартака терористами додатково перекинуто зенітну установку ЗУ-23-2 на вантажному автомобілі", - повідомляє Тимчук.

"Із району Тельманове в район Старогнатівки й Новоласпи висунулася ротна тактична група ЗС РФ (укомплектована військовослужбовцями двох окремих мотострілкових бригад Південного військового округу РФ) з доданою артилерійською групою", - додає він.

За даними групи ІС, ідеться про РТГ, яка в результаті бою під Гранітним втратила як мінімум 1 танк і 1 артустановку – і відійшла вглиб бойових порядків на доукомплектування.

У Луганській області теж спостерігається переміщення бойовиків, зазначає Тимчук

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: