Через бійку на Бориспільській трасі порушили справу

Понеділок, 22 грудня 2014, 15:19

За фактом побиття водія на трасі Київ - Бориспіль відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили у обласному управлінні МВС Київської області.

Як сказано у повідомленні, 20 грудня, близько 14:00 до чергової частини Бориспільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від громадянина про те, що о 11:30 на автодорозі Бориспіль-Київ, поблизу села Проліски, невідомі особи, порушуючи Правила дорожнього руху зупинили його автомобіль.

Після чого між ними виникла словесна суперечка під час якої чоловіки, одягнені в камуфляжну форму, нанесли потерпілому тілесні ушкодження.

 За даним фактом слідчим відділом Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі потерпілому надано направлення на експертизу для встановлення ступеню нанесення тілесних ушкоджень. Досудове розслідування триває.

Також, близько 11:30 до Бориспільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від члена громадської організації "Автомайдан" про те, що на автодорозі Бориспіль-Київ, поблизу села Велика Олександрівка, невідомий водій порушує Правила дорожнього руху та створює аварійні ситуації. За даним фактом проводиться перевірка, встановлюються всі обставини події.

Як повідомлялося, у мережі з’явилося відео, на якому люди у камуфляжній формі, схожі на бійців "Айдару", влаштували свавілля на трасі Бориспіль-Києв та побили водія однієї з машин.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування