Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін вирішив не вітати Порошенка з Новим роком

Середа, 31 грудня 2014, 13:34

Президент Росії Володимир Путін привітав глав держав та урядів з прийдешнім Новим роком. Зокрема, він надіслав привітання президентам США, Білорусі, Казахстану та канцлеру Німеччини.

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті Кремля, президента України Петра Порошенка в цьому списку немає.

У привітанні президенту США Бараку Обамі Путін підкреслив, що "в прийдешньому році країни відзначають 70-річчя Перемоги, за яку боролися пліч-о-пліч з союзниками по антигітлерівській коаліції".

Глава Росії зазначив, що ця історична дата нагадує про відповідальність Росії та США за підтримку миру і міжнародної стабільності, їхньої особливої ролі у протидії глобальним викликам і загрозам.

Він зазначив, що російсько-американське партнерство могло б успішно розвиватися, спираючись на принципи рівноправності та взаємної поваги.

Водночас, вітаючи канцлера ФРН Ангелу Меркель, яка розкритикувала Путіна у своєму новорічному зверненні, президент Росії висловив сподівання на продовження в новому році конструктивного діалогу та активної спільної роботи щодо зміцнення партнерських відносин між Росією та Німеччиною і вирішення актуальних питань міжнародного порядку денного.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: