Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Маріуполі на вокзалі ліквідували вибуховий пристрій

Четвер, 4 грудня 2014, 07:58

На маріупольському залізничному вокзалі сапери Збройних сил України знешкодили саморобний вибуховий пристрій, повідомляє прес-центр АТО.

"Вчора, 3 грудня, близько 12:00 біля Маріупольського залізничного вокзалу було знайдено підозрілу господарську сумку, в якій був підсумок від протигазу і два дроти. До місця знайдення небезпечного предмету в людному місці негайно прибули правоохоронні структури і територію було оточено", - інформує штаб.

Керівництво сектору "М" одразу направило до залізничного вокзалу Маріуполя дві групи розмінування з числа військовослужбовців підрозділів інженерних військ ЗСУ.

Сапери кваліфікували знахідку як саморобний вибуховий пристрій, який складався з двох тротилових шашок по 200 грамів, електродетонатору, та оборонної гранати типу РГО.

Саморобний вибуховий пристрій знешкодили та передали по елементах слідчим органам Служби безпеки України для подальшого з’ясування усіх обставин.

За словами старшого групи розмінування, у разі приведення в дію даного небезпечного предмету в дію постраждали б десятки людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування