Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики посилили обстріл Луганщини - Москаль

Четвер, 4 грудня 2014, 09:54

Кількість обстрілів бойовиками контрольованої Україною території Луганської області зросла в кілька разів.

Про це у четвер повідомив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

За минулу добу вогнева агресія бойовиків "ЛНР" відносно контрольованої Україною території різко зросла, всього зафіксовано 55 обстрілів із мінометів, артилерії, систем "Град" та стрілецької зброї.

Під обстріли потрапили населені пункти Станиця Луганська, Щастя, Трьохізбенка, Чорнухине, Золоте, Вільхова. Ніхто з мирних мешканців, на щастя, не загинув і не поранений, зазначив Москаль.

На околиці Станиці Луганської протягом усієї доби періодично починалися ближні бої із застосуванням мінометів та стрілецької зброї.

Було здійснено масовий обстріл із "Градів" району рибгоспу в селі Вільхова, внаслідок чого пошкоджені житлові будинки на вулицях Калініна та Чапаєва.

Газопровід знову перебитий артилерійськими та мінометними обстрілами. Тиск газу різко впав, частина райцентру залишається без тепла. Кілька вулиць районного центру, а також села Вільхова та Болотенне, залишаються без електроенергії через пошкоджені лінії електропередач.

У місті Щастя, незважаючи на артилерійські та мінометні обстріли, всі системи життєзабезпечення (тепло, вода, газ, електроенергія) функціонують нормально, надзвичайних ситуацій немає.

В селі Трьохізбенка Новоайдарського району, яке постійно обстрілюють терористи так званого "всевеликого войска донского", знову вдалося майже повністю відновити електроенергію. Станом на ранок четверга світла немає тільки на кількох вулицях через локальні обриви ліній електропередач. Протягом дня ремонтні бригади намагатимуться повністю забезпечити Трьохізбенку електроенергією.

У селі Кримське світло поки що відсутнє через пошкоджені бойовими діями ЛЕП. Туди вже виїхали ремонтні бригади, у випадку вогневого затишшя вони почнуть відновлювальні роботи, зазначають в ОДА.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...